10 главних разлога за коришћење Google Apps за образовање

1: Сарадња

Google Apps је прави алат за сарадњу у 21. веку који нуди алатке који оснажују студенте, наставнике и администраторе да  истовремено раде на истом докуменату. Креирајте динамичну заједницу за учење као одговор на захтеве васпитача данас и међународне заједнице за примену технологије у образовању.

2: Активирајте ученике кроз 24x7x365 мобилност

Нека ученици буду активни! Google Apps раде на било којој платформи, у сваком прегледачу, било где, учење у сваком тренутку. Студенти могу да користе паметне телефоне, iPad, Mac или персонални рачунар. Није потребан клијентски софтвер и нису потребне закрпе за коришћену информациону технологију.

3: Уштедите новац

Уштедите новац на Microsoft Office, пошто Google Apps пружају обраду текста, табеларне прорачуне, презентације, форме и апликације заједно са невероватних 25 ГБ е-поште за сваког корисника. Google Apps је бесплатан за непрофитно образовања.

4: Сачувајте више новца

Уштедите на трошковима инфраструктуре користећи Гуглове сервере без потребе да додајете више сервера на фармама сервера. Сачувајте новац на примарном и бекап серверима. И пошто Гугл одржава вашу е-пошту, можете уштедети на трошковима 24x7 е-маил подршке, укључујући и трошкове на условима за рад запослених.

5: Уштедите на трошковима обуке

Универзалан Гуглов интерфејс је лак за коришћење и покрива све своје апликације од Гугл Поште до рада са унакрсним табелама.

6: Смањите трошкове за информациону технологију и одржавање

Гартнер наводи да персонал ангажован на подршци информационој технологији проводи 80% свог времена на примени закрпа и само одржавање текућег система. Гугл аутоматски примењује све исправке, штедећи драгоцено време вашем особљу.

7: Повећана расположивост

Гугл гарантује 99.9% расположивост сервиса. Нема више притужби од администратора, наставника и ученика!

8: Повећана безбедност

Гугл обезбеђује податке помоћу патентираних, наменских сервера са наменски изграђеним оперативним системом код којих су коришћени алгоритама тајна. Превод: Хакери не знају код, тако да не могу приступити. Гугл користи на лицу места биометријско скенирање, наоружане стражаре и преко 250 стручњака за безбедност. То је безбедност!

9: Приватност

Гугл безбедност штити ваше документе од хакера, и Гугл интензивно штити вашу приватност. Ви сте власници својих података. Само крајњи корисник и администратор домена ваше институције имају приступ подацима.

10: Алати за рад у реалном свету

Припремите свој ученике за рад у стварном свету коришћењем алата за сарадњу које су изабрали Genentech, Jaguar/Land Rover, and the U.S. General Services Administration
Comments